Hoofdrol voor Lucy Liu in nieuwe komedieserie

Hoofdrol voor Lucy Liu in nieuwe komedieserie
10 juli 2020 om 14:41

Lucy Liu gaat de hoofdrol vertolken in Shana Goldberg-Meehans multi-camera-comedy voorheen bekend als Bossy en Kids Matter Now. Als de show tenminste wordt opgepikt voor een heel seizoen.

Liu speelt Devin, het hoofd van Shelter, een groot en succesvol meubelbedrijf. Devin wordt omschreven als fel en krachtig, mislukken in wat ze doet is voor haar geen optie. Tot het moment dat ze besluit een kind te adopteren. Dan blijkt dat ze niet goed weet hoe ze een goede moeder moet zijn en is het opvoeden van een kind een stuk lastiger dan gedacht.

De actrice bekend van Charlie's Angels (2000) en Kill Bill: Vol. 1 (2003), is tevens bij het project betrokken als producent. De pilot van de serie belande een tijd terug op de stapel bij ABC met als doel de pilot uit te zenden als de productie weer veilig zou kunnen worden hervat.

Planning overhoop

De planning van de uitzending van veel pilot-afleveringen werd in de war geschopt door de coronapandemie. Andere pilot-afleveringen die dit jaar nog verfilmd gaan worden zijn onder andere Rebel met Katey Sagal en Home Economics met Topher Grace.

Als de serie wordt opgepikt voor een seizoen dan zou dat de terugkeer van Liu markeren naar tv. Eerder speelde de actrice in Elementary (2012–2019) en Ally McBeal (1997–2002). Onlangs was ze te zien in Why Women Kill (2019– ), Southland (2009–2013) en Dirty Sexy Money (2007–2009). Ook regisseerde Liu een aantal afleveringen van Elementary, Luke Cage (2016– ) en Graceland (2013– ).

De pilot is geschreven en geproduceerd door Goldberg-Meehan. Christine Geron gaat regisseren. Liu, CBS en 20th Century Fox Television produceren.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still van Lucy Liu in Elementary (2012) via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Series Televisie

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten