Vanaf vandaag op Disney+: 'Only Murders in the Building' seizoen 2

Vanaf vandaag op Disney+: 'Only Murders in the Building' seizoen 2

Je favoriete true crime-fans zijn terug! Het nieuwe seizoen van de populaire serie Only Murders in the Building (2021– ) begint vandaag op Disney+. De eerste aflevering van seizoen 2 van de komische misdaadserie met Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez is nu te zien. De komende weken verschijnt er iedere dinsdag een nieuwe aflevering.

De serie draait om drie vreemdelingen die bij elkaar in het pand wonen en elkaar leren kennen door hun gedeelde obsessie voor waargebeurde misdaadverhalen. Ze zijn dol op podcasts over het onderwerp en delen onderling hun eigen ideeën en theoriën. Als een van hun buren op mysterieuze wijze om het leven komt, beginnen de drie aan een onderzoek. Maar in plaats van dat ze de dood van hun buurman weten te verklaren, worden ze opeens zelf gezien als verdachten…

Kijk Only Murders in the Building nu op Disney+! 🍿

Bekijk de trailer van het nieuwe seizoen van de serie hieronder:

Only Murders in the Building wordt gemaakt door hoofdrolspeler Steve Martin, die dat doet in samenwerking met John Robert Hoffman. Naast Martin, Short en Gomez zullen in het tweede seizoen van de misdaadkomedie ook Aaron Dominguez, Amy Ryan en Cara Delevingne meespelen.

Only Murders in the Building (2021– )
8.1
Kijk op Disney+ • Drie vreemdelingen die een obsessie delen voor waargebeurde misdaadverhalen, raken er na de moord op een buurman zelf in verwikkeld als ze de mysterieuze dood van een buurman in hun flatgebouw in New York onderzoeken.

De eerste aflevering van Only Murders in the Building is nu te zien op Disney+. Vanaf nu verschijnt er iedere dinsdag een nieuwe aflevering van de serie. Het volledige aanbod van Disney+ vind je hier.

Beeld: Still 'Only Murders in the Building' via TMDb

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Disney+Only Murders in the Building (2021– )

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws