Trailer van horrorthriller 'The Invitation' nu te zien

Trailer van horrorthriller 'The Invitation' nu te zien

De eerste griezelige trailer van de aankomende horrorfilm The Invitation (2022) is nu te zien. De film draait om Evie, een jonge vrouw die na de dood van haar moeder via een DNA-test ontdekt dat ze nog veel meer familie heeft. Ze besluit die familie te bezoeken, maar komt terecht in een duistere nachtmerrie.

Na de ontdekking van haar nieuwe familie, ontvangt Evie al gauw een chique uitnodiging om langs te komen bij een uitbundige bruiloft op het Engelse platteland. Dat lijkt een uitgelezen, feestelijke gelegenheid om iedereen te leren kennen. Na haar aankomst wordt ze verleid door de elegante, aantrekkelijke gastheer. Een aangenaam begin van haar verblijf, maar al gauw verandert er iets. Ze onthult een zorgvuldig verborgen familiegeheim, en dat is het begin van het einde.

Bekijk de angstaanjagende trailer hieronder:

De hoofdrol van Evie wordt gespeeld door Nathalie Emmanuel. Daarnaast spelen ook Thomas Doherty, Hugh Skinner, Sean Pertwee en Alana Boden mee in de film. The Invitation is geregisseerd door Jessica M. Thompson. Thompson schreef ook het scenario, samen met Blair Butler.

The Invitation (2022)
Na de dood van haar moeder en zonder andere bekende familieleden, doet Evie (Nathalie Emmanuel) een DNA-test...

The Invitation is vanaf donderdag 27 oktober 2022 in Nederland in de bioscoop te zien. De volledige bioscoopagenda vind je hier.

Beeld: Still 'The Invitation' via TMDb
Tekst: Sony Pictures Nederland

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopThe Invitation (2022)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws