Muzikale familiefilm 'Z-O-M-B-I-E-S 3' nu te zien op Disney+

Muzikale familiefilm 'Z-O-M-B-I-E-S 3' nu te zien op Disney+

Disney+ voegt vandaag een gloednieuwe Original-film toe: Z-O-M-B-I-E-S 3 (2022). Het nieuwe vervolg over de school waar zowel monsters als mensen zitten, is nu te zien op de streamingdienst.

Het is het laatste jaar van Zed en Addison op de school Seabrook en alles gaat beter dan ooit. De stad heeft eindelijk monsters geaccepteerd en Zed staat op het punt een voetbalbeurs te krijgen en de eerste Zombie ooit te worden die naar de universiteit gaat. De stad wordt echter opgeschrikt door de komst van een nieuwe groep intergalactische buitenstaanders: Aliens, die komen opdagen om mee te doen aan de cheer-off.

Kijk Z-O-M-B-I-E-S 3 nu op Disney+! 🍿

De nieuwe Original-film is het vervolg op Z-O-M-B-I-E-S (2018) en Z-O-M-B-I-E-S 2 (2020), die beiden tevens op Disney+ zijn te zien. De derde film is opnieuw geregisseerd door Paul Hoen, de man achter High School Musical: The Musical: The Series (2019– ).

Z-O-M-B-I-E-S 3 (2022)
5.4
Kijk op Disney+ • Zed en Addison zitten in hun laatste jaar op Seabrook, dat een thuishaven is geworden voor monsters en mensen.

Z-O-M-B-I-E-S 3 is nu te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Disney+.

Afbeelding via Disney+
Afbeelding via Disney+
Beeld: Still 'Z-O-M-B-I-E-S 3' via Disney+

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsZ-O-M-B-I-E-S 3 (2022)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws