Netflix deelt eerste beelden van nieuwe actiethriller 'Athena'

Netflix deelt eerste beelden van nieuwe actiethriller 'Athena'

Netflix kondigt vandaag een gloednieuwe actiethriller aan: Athena (2022). De nieuwe Original-film uit Frankrijk verschijnt na de zomer al op de streamingdienst. Vandaag zijn alvast de eerste beelden te zien.

Athena is een sociaal-kritische actiefilm en draait om drie broers en zussen. Uren na de tragische dood van hun jongste broer onder onverklaarbare omstandigheden, wordt het leven van de overgebleven familie overhoop gegooid.

De actiefilm is geregisseerd door Romain Gavras, die hiervoor enkel reclame's en muziekvideo's van bijvoorbeeld Kanye West regisseerde. De hoofdrollen worden gespeeld door Dali Benssalah, die eerder een kleine bijrol had in No Time to Die (2021), Alexis Manenti, Anthony Bajon en Karim Lasmi.

Athena is vanaf september te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Athena (2022)
Uren na de tragische en onverklaarbare dood van hun jongste broer wordt het leven van drie broers volledig op zijn kop gezet.
Beeld: Still 'Athena' via Netflix / Kourtrjameuf Kourtrajme
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sAthena (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws