Nieuw op Disney+: 'Atlanta' seizoen 3 dat zich deels afspeelt in Amsterdam

Nieuw op Disney+: 'Atlanta' seizoen 3 dat zich deels afspeelt in Amsterdam

Op Disney+ kun je vanaf vandaag terecht voor het langverwachte derde seizoen van Atlanta (2016– ), met niemand minder dan Donald Glover die terug is voor de hoofdrol.

In de nieuwe afleveringen reizen Earn en Paper Boi af naar Europa voor hun tournee en komen ook terecht in Amsterdam. Zo is in de trailer te zien hoe de mannen aankijken tegen Sinterklaas en Zwarte Piet en komt zelfs onze eigen Ruben van der Meer voorbij als taxi-chauffeur.

Kijk Atlanta nu op Disney+! 🍿

De hoofdrollen worden wederom gespeeld door Donald Glover, Brian Tyree Henry, LaKeith Stanfield en Zazie Beetz. Inmiddels is ook een vierde seizoen aangekondigd. Daarna komt de serie echt tot een einde. Dit slotseizoen gaat komende herfst al in première in de VS. Enkele maanden later wordt deze ook hier verwacht.

Atlanta (2016– )
8.6
Kijk op Disney+ • In de serie 'Atlanta' is Earnest "Earn" Marks (Donald Glover) een vroegtijdig schoolverlater die als manager de carrière van zijn neef, Alfred "Paper Boi" Miles (Brian Tyree Henry), van de grond probeert te krijgen in de rapscene in Atlanta.

Atlanta seizoen 3 is nu te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Disney+.

Beeld: Still 'Atlanta' via TMDb

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsAtlanta (2016– )

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws