Opnames volgende 'James Bond'-film starten op zijn vroegst in 2024

Opnames volgende 'James Bond'-film starten op zijn vroegst in 2024

Na No Time to Die (2021) zullen we helaas nog lang moeten wachten tot de volgende James Bond-film. De opnames starten op zijn vroegst namelijk pas in 2024, zo laat producent Barbara Broccoli weten tegenover Deadline. Ook hebben de makers nog geen idee wie de grote schoenen van Daniel Craig gaat vullen.

Minimaal nog twee jaar wachten

De productie van de 26e James Bond-film laat dus nog twee jaar op zich wachten, laat staan tot we de film echt op het witte doek mogen bewonderen. Op zich logisch dat het productieteam even haar tijd neemt, nu ze een 007-vervanger moeten zoeken. No Time to Die was namelijk het laatste optreden van Craig als de geheim agent.

Nog geen nieuwe James Bond gevonden

Op internet wordt al druk gespeculeerd over wie de nieuwe agent 007 zal spelen. Toch is er nog geen knoop doorgehakt. Er zijn zelfs nog geen potentiële kandidaten, aldus Broccoli.

Niemand is in de running. We zijn aan het uitzoeken waar we met hem heen willen, we zijn dat aan het doorspreken. Er is geen script en we kunnen er ook niet mee komen totdat we hebben besloten hoe we de volgende film gaan aanpakken, want het is echt een heruitvinding van Bond.

De nieuwe James Bond-film zal dus flink anders worden dan we gewend zijn. Voor nu kun je op Amazon Prime Video terecht voor de meeste films in de reeks, ook voor No Time to Die.

No Time to Die (2021)
7.3
Kijk op Pathé Thuis • In 'No Time to Die' heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica.
Beeld: Still 'No Time to Die' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsNo Time to Die (2021)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws