De Russo Brothers kondigen een nieuwe Netflix-film aan met Millie Bobby Brown

De Russo Brothers kondigen een nieuwe Netflix-film aan met Millie Bobby Brown

Vers van hun nieuwe film The Gray Man (2022) kondigen de broers en regisseurs Anthony en Joe Russo een nieuw project aan voor Netflix, genaamd The Electric State. De nieuwe sciencefictionfilm is een verfilming van de graphic novel van Simon Stålenhag. Er is al één castlid bekend, namelijk Stranger Things-ster Millie Bobby Brown.

Roadtrip om jongere broer te vinden

The Electric State vertelt het verhaal van Michelle, gespeeld door Brown, een jonge vrouw met een lieve maar mysterieuze robot. Het paar werkt samen met een excentrieke zwerver en gaat op een cross-country roadtrip om Michelle's jongere broer te vinden. Onderweg moeten ze navigeren door een geëlektrificeerd, retro-futuristisch verleden van de Verenigde Staten.

Vorige projecten

Millie Bobby Brown staat vooral bekend om haar rol als Eleven in Stranger Things, maar ze is ook te zien in films als Godzilla II: King of the Monsters (2019) en Enola Holmes (2020), waarvan een vervolg in de maak is. De Russo's maakten naam met het regisseren van afleveringen van Community (2009–2015) en Arrested Development (2003–2019) voordat ze overstapten naar een paar enorme Marvel-films zoals Captain America: Civil War (2016) en Avengers: Endgame (2019).

The Electric State maakt deel uit van de voortdurende samenwerking van hun productiebedrijf AGBO met Netflix, waronder hun werk aan Extraction (2020) en de met sterren bezaaide spionagethriller The Gray Man, die op 22 juli op Netflix verschijnt. En een deel van het team herenigt zich voor The Electric State. Gray Man-schrijvers Christopher Markus en Stephen McFeely schrijven het scenario van de nieuwe film.

Releasedatum van The Electric State op Netflix

The Electric State begint dit najaar met de producite. Er is nog geen releasedatum bekend. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: via depositphotos
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Films Celebrities Video on demand Netflix

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws