Netflix kondigt nieuwe serie aan met Hugh Grant als Griekse god Zeus

Netflix kondigt nieuwe serie aan met Hugh Grant als Griekse god Zeus

Hugh Grant speelt Zeus in de nieuwe Netflix-serie KAOS, een duistere, komedische en eigentijdse versie van de Griekse mythologie van Charlie Covell , schrijver van The End of the F***ing World (2017–2019).

Hugh Grant als een Griekse god

Grant zal een schijnbaar almachtige maar wanhopig enonzekere Zeus spelen, die bang wordt dat zijn "Koning van de Goden-status" in gevaar komt. Niets is heilig in Covells gewaagde heruitvinding van Griekse mythen behalve het verraad en de arrogantie van een stel onstabiele goden en hun kosmische machinaties.

David Thewlis, bekend van onder andere zijn rol als Remus Lupin in Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004), speelt Hades, de broer van Zeus. Janet McTeer, bekend van Ozark (2017–2022), speelt de koning van de Goden, Hera. Cliff Curtis, bekend van Fear the Walking Dead (2015– ), speelt Poseidon, de God van de zee. Daarnaast bestaat de cast uit Nabhaan Rizwan, Rakie Ayola, Stanley Townsend, Billie Piper, Aurora Perrinea, Killian Scott, Misia Butler en Leila Farzad.

Releasedatum KAOS op Netflix

Er is nog geen releasedatum bekend van KAOS op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: via depositphotos
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Series Celebrities Video on demand Netflix

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws