Cole Sprouse en Kathryn Newton spelen de hoofdrol in 'Lisa Frankenstein'

Cole Sprouse en Kathryn Newton spelen de hoofdrol in 'Lisa Frankenstein'
30 juni 2022 om 10:54

Cole Sprouse en Katyrn Newton zullen de hoofdrol spelen in Lisa Frankenstein, geregisseerd door Zelda Williams op basis van een script geschreven door Oscarwinnaar Diablo Cody. De film markeert Williams' film regiedebuut.

Een Victoriaans lijk

De film speelt zich af in 1989 en volgt een impopulaire middelbare scholier die per ongeluk een knap Victoriaans lijk reanimeert tijdens een onweersbui en hem begint om te bouwen tot de man van haar dromen met behulp van de kapotte zonnebank in haar garage.

Hoofdrolspelers

Sprouse staat vooral bekend om zijn rol als Jughead Jones in de populaire CW-show Riverdale (2017– ). Daarnaast was hij op jonge leeftijd naast zijn tweelingbroer, Dylan Sprouse, te zien in The Suite Life of Zack & Cody (2006–2008). Newton staat vooral bekend om haar rol in HBO's Big Little Lies (2017–2019). Daarnaast zal ze haar MCU-debuut maken in Marvels Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023).

Cody zal de film schrijven en optreden als producent naast Mason Novick, die zal produceren via zijn MXN Entertainment-banner. De film herenigt Cody en Novick, die eerder samenwerkten aan films als Tully (2018), Young Adult (2011), Jennifer's Body (2009) en Juno (2007). Jeff Lampert zal optreden als uitvoerend producent. Michelle Momplaisir, VP Production en Development van Focus Features, zal als creative executive van het project dienen.

Releasedatum

Er is nog geen releasedatum bekend van Lisa Frankenstein. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films die binnenkort in de bioscoop verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort in de Bioscoop.

Beeld: via depositphotos
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Celebrities Bioscoop

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws