'Why Women Kill' krijgt toch geen derde seizoen

'Why Women Kill' krijgt toch geen derde seizoen

De serie Why Women Kill (2019–2021) van Marc Cherry krijgt toch geen derde deel. De dramaserie werd in december vernieuwd voor een derde seizoen en kondigde aan dat grote namen in onderhandeling waren om de hoofdrol te spelen.

Abrupte belissing

De abrupte beslissing van de productie is verrassend, aangezien Nicole Clemens, president van Paramount+ Original Scripted Series, de sterke seizoen 2-prestaties van de serie prees in de verlengingsaankondiging van seizoen 3. De serie was zelfs in de top 10 series op Paramount+ van zowel de algehele betrokkenheid als de acquisitie van nieuwe abonnees.

Seizoen 2, dat zich afspeelt in 1949, onderzocht wat het betekent om mooi te zijn, de verborgen waarheid achter de façades die mensen aan de wereld presenteren, de effecten van genegeerd en over het hoofd gezien worden door de samenleving en hoe ver een vrouw zal gaan om er eindelijk bij te horen.

Why Women Kill (2019–2021)
8.3
Kijk op Videoland • 'Why Women Kill' volgt drie vrouwen uit verschillende decennia die verbonden zijn met elkaar doordat ze allemaal in hetzelfde Pasadena-huis hebben gewoond en ontrouw in hun huwelijk hebben ervaren.

Cast van Why Women Kill

Elk seizoen van de serie had een andere set personages. In het eerste seizoen speelde Lucy Liu, Ginnifer Goodwin en Kirby Howell-Baptiste. De cast van het tweede seizoen bestaat uit Allison Tolman, Lana Parrilla, B.K. Cannon, Jordane Christie, Matthew Daddario, Veronica Falcón en Nick Frost.

Why Women Kill wordt geproduceerd door CBS Studios en Imagine Television Studios. Seizoen 2 werd uitvoerend geproduceerd door maker Cherry, samen met Brian Grazer van Imagine, Michael Hanel en Mindy Schultheis van Acme Productions, Marc Webb, Samie Kim Falvey, Francie Calfo en David Warren.

Beeld: Still 'Why Women Kill' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Videoland Paramount+Why Women Kill (2019–2021)

Meer Videoland

Meer Videoland

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws