Nieuw op Disney+: de beste nieuwe films & series (week 27, 2022)

Nieuw op Disney+: de beste nieuwe films & series (week 27, 2022)

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Disney+. Naast nieuwe afleveringen van Only Murders in the Building (2021– ) met Selena Gomez voegt Disney+ ook een aantal nieuwe en oudere series toe. Onder meer zijn nu de komedieserie Back to Life (2019– ) en de dramaserie Ghost Whisperer (2005–2010) op de streamingdienst te zien.

In de lijstjes hieronder tonen we je de nieuwe series, afleveringen en films die deze week nieuw op Disney+ zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen op Disney+

In deze lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Disney+ zijn toegevoegd, of waarvan afleveringen voor het eerst op Disney+ te zien zijn. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen of afleveringen vanaf deze week te zien zijn op Disney+. Het complete nieuwe aanbod op Disney+ vind je via: Nieuw op Disney+. Of bekijk de beste series via: Beste series op Disney+.

 1. 7.6

  Pistol (2022)

  Nieuw! Seizoen 1, 6 afleveringen
  Kijk op Disney+ • Miniserie over de legendarische Sex Pistols-gitarist Steve Jones. De serie is gebaseerd op de memoires van Jones en vertelt het verhaal van een groep toekomstloze, luidruchtige kinderen uit de arbeidersklasse.
 2. 7.5
  Kijk op Disney+ • Miri is net vrijgelaten na tien jaar gevangenisstraf voor een vreselijke misdaad. Nu ze eind 30 is, geen baan en vrienden heeft en geen andere optie heeft dan weer bij haar ouders in te trekken, wil Miri niets liever dan het verleden achter zich laten en teruggaan naar haar oude leven.
 3. 7.4
  Kijk op Disney+ • 'National Treasure' is een serie in het genre drama. De serie heeft 1 seizoen en 4 afleveringen. In de serie spelen onder anderen Robbie Coltrane en Julie Walters.
 4. 6.8
  Kijk op Disney+ • 1972: De 7-jarige Steven Stayner verdwijnt uit Merced, Californië. Jarenlang zoekt zijn familie naar hem, om erachter te komen dat ze naar de verkeerde jongen hebben gezocht.
 5. 6.4
  Kijk op Disney+ • Melinda Gordon (Jennifer Love Hewitt) is een pasgetrouwde vrouw met een unieke gave, ze kan met de geesten van overleden mensen die haar hulp zoeken communiceren.
 6. Kijk op Disney+ • Cadernos da Filipa komt met afleveringen vol nieuwe recepten die ze jarenlang in haar notitieboeken heeft opgeschreven.

Nieuwe afleveringen op Disney+

Dit zijn de nieuwe afleverigen van lopende series die vanaf deze week te zien zijn op Disney+. Bij elke serie is aangegeven welke aflevering vanaf deze week te zien is.

 1. 8.1
  Kijk op Disney+ • Drie vreemdelingen die een obsessie delen voor waargebeurde misdaadverhalen, raken er na de moord op een buurman zelf in verwikkeld als ze de mysterieuze dood van een buurman in hun flatgebouw in New York onderzoeken.
 2. 7.1
  Kijk op Disney+ • Owen Strand is een geraffineerde brandweerman uit Manhattan. Hij is de enige overlevende van zijn kazerne tijdens de aanslag van 11 september 2001.
 3. 6.9
  Kijk op Disney+ • Voormalig soap-hunk Fabián Delmar leeft zijn leven in vergetelheid na zijn hoogtijdagen in de jaren '90 als hoofdrolspeler in de serie 'Jij zult de mijne zijn'.
 4. 6.8

  Big Sky (2020– )

  Seizoen 2, aflevering 13
  Kijk op Disney+ • Privédetectives Cassie Dewell en Cody Hoyt bundelen hun krachten samen met de vervreemde vrouw van Cody, ex-politieagent Jenny Hoyt.
 5. 6.2

  Ms. Marvel (2022)

  Seizoen 1, aflevering 5
  Kijk op Disney+ • In 'Ms. Marvel' wordt Kamala Khan, een Amerikaanse moslimtiener die opgroeit in Jersey City, geïntroduceerd. Kamala, een fervent gamer en fanatiek schrijver van fanfictie, is 'n mega-superheldenfan met veel verbeeldingskracht, vooral als het gaat om Captain Marvel.

Nieuwe films op Disney+

Naast een reeks series en afleveringen voegt Disney+ deze week ook onder meer alle Big Momma-films toe: Big Momma's House (2000), Big Momma's House 2 (2006) en Big Mommas: Like Father, Like Son (2011). Bekijk ook eens het volledige aanbod van Disney+ of de beste films op Disney+.

 1. 7.9
  Kijk op Disney+ • 'The Making of Doctor Strange in the Multiverse of Madness' is een film uit 2022 in het genre documentaire. De film duurt 58 minuten.
 2. 7.8
  Kijk op Disney+ • De vijf proberen dit jaar eindelijk eens op tijd te zijn voor het zomervuurwerkspektakel, maar veroorzaken daardoor juist een enorme ravage.
 3. 7.0
  Kijk op Disney+ • Een groep rekruten krijgt een gevorderde infanterietraining in Fort Polk, Louisiana, op het beruchte Tigerland, de laatste halte voor ze naar Vietnam worden gestuurd.
 4. 6.3
  Kijk op Disney+ • Dr. Nathan Conrad (Michael Douglas) is een succesvol psychiater en huisvader. Op een dag wordt hij door zijn collega dr.
 5. 5.2
  Kijk op Disney+ • Een jonge moeder vlucht met haar zoontje naar haar grootmoeder om te schuilen voor haar ex-vriendje die tevens bankovervaller is.
 6. 4.7
  Kijk op Disney+ • FBI agent Malcolm Turner (Martin Lawrence), een meester in vermommingen, gaat wederom undercover als de zwaarlijvige 'Big Momma'.
 7. 4.4
  Kijk op Disney+ • Malcolm moet opnieuw in actie komen wanneer zijn stiefzoon Trent getuige is geweest van een moord. Het bewijsmateriaal is verstopt op een kunstacademie voor meisjes.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Disney+ via Nieuw op Disney+. Of bekijk welke films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Disney+.

Beeld: Still ' Back to Life' via TMDb

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tips

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws