Marvel onthult regisseur van 'Captain America 4'

Marvel onthult regisseur van 'Captain America 4'

Julius Onah zal de vierde Captain America-film gaan regisseren voor Marvel. Dat heeft de studio dit weekend onthuld. Eerder werd al bekend dat de nieuwe film zal draaien om Anthony Mackies personage Sam Wilson, beter bekend als 'Falcon'.

Over het plot van de nieuwe film is verder nog maar weinig bekend gemaakt. Het scenario zal worden geschreven door Malcolm Spellman, in samenwerking met Dalan Musson. Musson schreef eerder het scenario voor The Falcon and the Winter Soldier (2021).

Onah is een Nigeriaans-Amerikaanse filmmaker die het bekendst is van zijn filmThe Cloverfield Paradox (2018) en dramafilm Luce (2019) met Naomi Watts. Die film ging in première op het prestigieuze Sundance Film Festival en werd daar genomineerd voor maar liefst drie awards. Ook werkt Onah mee aan een biopic over kunstenaar Jean-Michel Basquiat en de aankomende thriller Bad Genius.

Het is nog niet bekend wie er naast Mackie mee zullen spelen in Captain America 4 of wanneer de productie van de film van start gaat. De eerste drie Captain America-films zijn allemaal te zien via Disney+, Pathé Thuis en Ziggo On Demand.

Beeld: Still 'Captain America: Civil War' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

FilmsCaptain America: Civil War (2016)

Meer films

Meer films

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws