'Thor: Love and Thunder'-regisseur over een director's cut: 'Ze zijn waardeloos'

'Thor: Love and Thunder'-regisseur over een director's cut: 'Ze zijn waardeloos'

Taika Waititi, de regisseur van Thor: Love and Thunder (2022), deelt zijn mening over een director's cut. De speelduur van de nieuwste film in de Marvel-franchise is maar twee uur, wat kort is in vergelijking met de typische Marvel-film die meestal twee uur en vijftien minuten duurt.

Ik heb nagedacht over director's cuts. Ik kijk director's cuts van een heleboel andere regisseurs. Ze zijn waardeloos. […] Regisseurs moeten soms bijgestuurd worden. Als ik zou zeggen: 'ah, wil je mijn director's cut zien? Hij is vier en een half uur lang!' dan weet je dat het niks is: er zitten veel theepauzes in, je hoeft de film niet eens te pauzeren.

Taika Waititi

Twee uur van Thor: Love and Thunder geschrapt

In eerdere interviews is al gemeld dat een groot deel van scènes uit de film is gehaald, waaronder scènes met Jeff Goldblum en Peter Dinklage.

De film was ongeveer vier uur lang. We hadden het hier al eerder over, dat je op het moment zelf denkt: 'Dit is het beste dat iemand ooit heeft gefilmd. En je gaat naar de montage en hebt zoiets van 'ik vind het nog steeds wel leuk.' En na ongeveer zes maanden realiseer je je dat het ooit leuk was, maar dat het niets te zoeken heeft in de film.

Taika Waititi

Hemsworth sloot zich daarbij aan: "Het was net een Monty Python-sketch. Ik zou het geen film willen noemen. Het verhaal werd opgeofferd voor de grappen."

Thor: Love and Thunder nu in de bioscoop

Thor: Love and Thunder draait nu in de bioscoop. Voor een compleet overzicht van alle films die nu in de bioscoop draaien, kun je terecht op onze pagina Nu in de bioscoop.

Thor: Love and Thunder (2022)
6.4
In 'Thor: Love and Thunder' maakt Thor (Chris Hemsworth) een reis zoals hij die nog nooit heeft gemaakt: een reis naar innerlijke vrede.
Beeld: via depositphotos
Tekst: Bron

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Films Disney+ BioscoopThor: Love and Thunder (2022)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws