Hulu deelt de eerste teaser van 'The Handmaid's Tale' seizoen 5

Hulu deelt de eerste teaser van 'The Handmaid's Tale' seizoen 5

Hulu deelt de eerste teaser van The Handmaid's Tale (2017– ) seizoen 5. De teaser geeft een voorproefje van het gevecht tussen June, gespeeld door Elisabeth Moss, en Serena, gespeeld door Yvonne Strahovski.

The Handmaid's Tale volgt een wereld waarin een op religie gebaseerde autocratie het grootste deel van de Verenigde Staten heeft overgenomen en het land heeft omgedoopt tot Gilead. In dit land zijn vrouwen tweederangs burgers. Iedereen die probeert te ontsnappen wordt gestraft.

Naast Moss en Stahovski bestaat de cast uit Bradley Whitford, Max Minghella, O-T Fagbenle, Samira Wiley, Ann Dowd, Madeline Brewer, Amanda Brugel en Sam Jaeger.

Kijk hier de teaser voor seizoen 5 van The Handmaid's Tale:

Seizoen 5 van The Handmaid's Tale is vanaf 14 september te zien op Hulu in de Verenigde Staten. Vaak zijn de afleveringen een week na uitzending te zien in Nederland op Videoland. Een precieze Nederlandse releasedatum is nu nog niet bekend. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Videoland.

The Handmaid's Tale (2017– )
8.4
Kijk op Videoland • In het voormalige Verenigde Staten, de Republiek Gilead, heerst in de nabije toekomst een theocratisch schrikbewind gebaseerd op een fundamentalistische uitleg van het oude Testament waar alle rechten van vrouwen zijn afgeschaft.
Beeld: Still 'The Handmaid's Tale' via Hulu
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Videoland HuluThe Handmaid's Tale (2017– )

Meer Videoland

Meer Videoland

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws