Greg Berlanti en Channing Tatum vervangen Jason Bateman en Chris Evans in 'Project Artemis'

Greg Berlanti en Channing Tatum vervangen Jason Bateman en Chris Evans in 'Project Artemis'

Greg Berlanti zal Jason Bateman vervangen als de regisseur van Project Artemis. Daarnaast zal Channing Tatum de rol van Chris Evans overnemen. Scarlett Johansson, die ook de film produceert, is aan boord gebleven.

Bateman heeft het project verlaten vanwege creatieve verschillen, hierdoor is het opnameschema veranderd waardoor Evans zijn werk aan Project Artemis niet kon afmaken. Dit is omdat hij ook in Pain Hustlers speelt, een film van David Yates met onder andere Emily Blunt.

Er is nog weinig bekend over Project Artemis. Bateman onthulde eerder dit jaar dat de film zich rond de maanlanding afspeelt en dat Project Artemis maar een werktitel is. Meer is er nog niet bekend.

Berlanti staat vooral bekend als producer en schrijver van The Flash (2014– ), Green Lantern (2011) en Arrow (2012–2020). Daarnaast is hij ook de regisseur van Love, Simon (2018).

Tatum staat natuurlijk bekend om zijn actie-rollen, zoals Jenko in 21 Jump Street (2012), Cale in White House Down (2013) en zijn nieuwste project als Alan/Dash in The Lost City (2022) met Sandra Bullock.

Johansson staat natuurlijk bekend om haar rol als Black Widow in de Marvel Cinematic Universe, waarvoor ze in 2021 haar eigen Black Widow-film heeft verdiend. Daarnaast speelt ze onder meer Nicole Barber in Marriage Story (2019), Rosie in Jojo Rabbit (2019) en Charlotte in Lost in Translation (2003).

Project Artemis
Film van Greg Berlanti met Channing Tatum en Scarlett Johansson
Beeld: via depositphotos
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Films Video on demand Apple TV+Project Artemis

Meer Apple TV+

Meer Apple TV+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws