Netflix brengt trailer uit voor 'Lucifer' seizoen 5 met grote onthulling

Netflix brengt trailer uit voor 'Lucifer' seizoen 5 met grote onthulling
13 juli 2020 om 19:47

Netflix laat ons vandaag aan het begin van de avond nog even smullen met de eerste trailer voor het vijfde seizoen van de populaire serie Lucifer (2016– ). In de trailer krijgen we een inkijkje in seizoen 5, inclusief een onthulling met een aardige twist!

Dus wat gebeurt er nu precies in Lucifer seizoen 5 deel 1? Lucifer, die eerder had besloten om terug te keren naar de hel verrast vriend en vijand door terug te keren naar de aarde. Maar hij is… een beetje anders. En daar is een goede reden voor: het is niet Lucifer, maar zijn tweelingsbroer Michaël en Lucifer komt nu terug om Michaël te confronteren. En dit kan maar één ding betekenen: de hel breekt los…

Netflix schrijft zelf bij de video:

Lucifer is terug en hij gedraagt zich … vreemd. Ben je er klaar voor? In dit seizoen worden al je verlangens vervuld.

Technisch gezien is dit een trailer voor seizoen 5 deel 1, aangezien het komende seizoen in 2 delen zal worden uitgebracht. Netflix kocht Lucifer oorspronkelijk alleen om een vijfde en laatste seizoen van 10 afleveringen te gaan maken. Later, tijdens het filmen, besloot de streamingdienst echter om de serie van nóg meer afleveringen te voorzien. Seizoen 5 zal nu 16 afleveringen gaan bevatten die gesplitst worden in 2 delen van 8 afleveringen. Daarnaast vernieuwde Netflix onlangs de serie voor een zesde en laatste seizoen.

Lucifer seizoen 5 (deel 1) zal vanaf 21 augustus op Netflix te zien zijn. Bekijk hier de video van Netflix met de onthulling van de releasedatum van het vijfde seizoen.

Lucifer (2016– )
8.2
Lucifer is verveeld en ongelukkig en doet daarom afstand van zijn positie als tegenstander van God en vestigt zich in Los Angeles, waar hij een team vormt met LAPD agente Chloe Decker.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Poster 'Lucifer' via TMDb

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sLucifer (2016– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten