Vanavond op tv: klassieker 'Titanic' met Leonardo DiCaprio en Kate Winslet

Vanavond op tv: klassieker 'Titanic' met Leonardo DiCaprio en Kate Winslet
13 juli 2020 om 18:00

Elke dag lichten we de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip de klassieker Titanic (1997), geregisseerd door James Cameron, met onder anderen Leonardo DiCaprio en Kate Winslet.

Titanic gaat over de twee geliefden Rose DeWitt Bukater (Kate Winslet) en Jack Dawson (Leonardo DiCaprio), die elkaar ontmoeten tijdens de fatale overtocht van de RMS Titanic in 1912. Rose is een jonge, welgestelde vrouw die gevangen zit in een verstikkende wereld met een arrogante echtgenoot. Jack, een charmante, ruimdenkende artiest, steelt het hart van Rose tijdens een cruise op het schip R.M.S. Titanic. Wanneer het schip een ijsberg raakt, verandert de reis van de geliefden in een race om te overleven…

Bekijk hier alvast de trailer om in de stemming te komen:

De film was zowel bij critici als bij bioscoopbezoekers een zeer groot succes en won maar liefst 11 Oscars, waaronder die voor beste film. Titanic is op dit moment daarnaast na Avatar (2009) en Avengers: Endgame (2019), de film die het meeste heeft opgebracht.

Titanic is vanavond om 20:30 te zien op Net 5! Heb je deze film al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv.

Titanic (1997)
7.8
Rose (Kate Winslet) is een jonge, welgestelde vrouw die gevangen zit in een verstikkende wereld met een arrogante echtgenoot.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Titanic' via TMDb

Meer over:

Televisie FilmsTitanic (1997)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten