Dit zijn de beste nieuwe films & series op Disney+ (week 29, 2022)

Dit zijn de beste nieuwe films & series op Disney+ (week 29, 2022)

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Disney+. Naast nieuwe afleveringen van o.a. Only Murders in the Building (2021– ), Solar Opposites (2020– ), 9-1-1: Lone Star (2020– ) en Big Sky (2020– ) voegt Disney+ ook een nieuw, vierde seizoen van Mayans M.C. (2018– ) toe, de vervolgserie van de hitserie Sons of Anarchy (2008–2014). In de lijstjes hieronder tonen we je de nieuwe series, afleveringen en films die deze week nieuw op Disney+ zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen op Disney+

In deze lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Disney+ zijn toegevoegd, of waarvan afleveringen voor het eerst op Disney+ te zien zijn. Bij elke serie is aangegeven wat er vanaf deze week van op Disney+ te zien is. Het complete nieuwe aanbod op Disney+ vind je via: Nieuw op Disney+. Of bekijk de beste series via: Beste series op Disney+.

 1. 8.0
  Kijk op Disney+ • Neem een kijkje in een kerncentrale, haal een vliegtuig uit elkaar en hang aan hoogspanningsleidingen. Riley, onze gastheer, bekijkt zware, industriële reparaties van dichtbij en is vaak op de juiste plek op het juiste moment om ondersteuning te geven.
 2. 7.6
  Kijk op Disney+ • In de nasleep van de gebeurtenissen uit 'Sons of Anarchy' volgen we de strubbelingen van Ezekiel “EZ” Reyes, een prospect van de Mayans motorclub aan de grens van Californië/Mexico.
 3. 7.4
  Kijk op Disney+ • 'Wild Crime' vertelt het verhaal van een van de meest beruchte moorden ooit gepleegd in een nationaal park. De serie volgt special agent Beth Shott van de Investigative Services Branch (de eliterecherche van de National Park Service).
 4. 7.2
  Kijk op Disney+ • Voor Carol en haar vriendinnen begint een nieuw schooljaar, waarin ze vaak naar het strand gaan en zich gaan vermaken in hun geliefde Rio de Janeiro.
 5. 6.7
  Kijk op Disney+ • Het verhaal van Francesco Totti’s laatste 18 maanden als voetballer, of zijn strijd tegen de tijd en zijn coach, wat eindigt met het hartverscheurendste afscheid van voetbal in de sportgeschiedenis.
 6. 6.3
  Kijk op Disney+ • 'The Most Dangerous Animal of All' is een vierdelige documentaire over de zoektocht van een man naar de vader die hem als baby achterliet.
 7. 5.6
  Kijk op Disney+ • Op haar 22e verandert Lupes leven plotseling wanneer ze hoort dat haar vader, een beroemde Colombiaanse singer-songwriter, is overleden.

Nieuwe afleveringen op Disney+

Dit zijn de nieuwe afleverigen van lopende series die vanaf deze week te zien zijn op Disney+. Bij elke serie is aangegeven welke aflevering vanaf deze week te zien is.

 1. 8.1
  Kijk op Disney+ • Drie vreemdelingen die een obsessie delen voor waargebeurde misdaadverhalen, raken er na de moord op een buurman zelf in verwikkeld als ze de mysterieuze dood van een buurman in hun flatgebouw in New York onderzoeken.
 2. 8.0
  Kijk op Disney+ • Een familie van buitenaardse wezens verhuist naar Midden-Amerika, waar ze nadenken over de vraag of het leven daar beter is of op hun thuisplaneet.
 3. 7.1
  Kijk op Disney+ • Owen Strand is een geraffineerde brandweerman uit Manhattan. Hij is de enige overlevende van zijn kazerne tijdens de aanslag van 11 september 2001.
 4. 6.9
  Kijk op Disney+ • Voormalig soap-hunk Fabián Delmar leeft zijn leven in vergetelheid na zijn hoogtijdagen in de jaren '90 als hoofdrolspeler in de serie 'Jij zult de mijne zijn'.
 5. 6.8

  Big Sky (2020– )

  Seizoen 2, aflevering 15
  Kijk op Disney+ • Privédetectives Cassie Dewell en Cody Hoyt bundelen hun krachten samen met de vervreemde vrouw van Cody, ex-politieagent Jenny Hoyt.

Nieuwe films op Disney+

Naast een reeks series en afleveringen voegt Disney+ deze week ook een nieuwe Original-film toe, The Princess (2022). Bekijk ook eens het volledige aanbod van Disney+ of de beste films op Disney+.

 1. 7.1
  Kijk op Disney+ • Een weduwe start, na de dood van haar man, een groot proces tegen een wapenfabrikant die nooit eerder een proces heeft verloren.
 2. 6.5
  Kijk op Disney+ • Een groot aantal zwarte vrouwen wordt elk jaar in de steek gelaten door het Amerikaanse zorgstelsel voor aanstaande moeders.
 3. 6.4
  Kijk op Disney+ • Een interview met een van de beruchtste huurmoordenaars in de geschiedenis van de maffia, Sammy ‘The Bull’ Gravano.
 4. 6.3
  Kijk op Disney+ • Michael Finkel (Jonah Hill) is een verslaggever van de New York Times die aan imagoschade lijdt. Wanneer hij Christian Longo (James Franco) ontmoet, die beschuldigd wordt van moord en de identiteit van Finkel heeft aangenomen, verandert zijn onderzoek in een kat-en-muisspel...
 5. 6.2
  Kijk op Disney+ • Hoe Anna Sorokin, bekend als de ‘Soho Grifter’, de wereld fascineerde en de hoogste sociale klasse liet geloven dat de een Duitse erfgename was met een miljoenenvermogen.
 6. 5.9
  Kijk op Disney+ • Simon Green (Ashton Kutcher) is een ambitieuze jonge zakenman die op het punt staat kennis te maken met de ouders van zijn vriendin Theresa (Zoe Saldana).
 7. 5.2
  Kijk op Disney+ • In de nabije toekomst, tijdens een periode van 12 uur waarin alle wetgeving rond drank en drugs is afgeschaft, moeten drie laatstejaarsstudenten van de middelbare school hun krankzinnige directeur (Vince Vaughn) ontwijken terwijl ze zich een weg banen door de chaos van de avond om op het ultieme feest te komen.
 8. 5.1
  Kijk op Disney+ • Om haar eigen planeet te redden neemt een ruimteschip de levensvorm aan van een man (Eddy Murphy). Problemen doen zich echter voor wanneer er een vrouw (Elizabeth Banks) in het spel komt die het hart van die man verovert.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Disney+ via Nieuw op Disney+. Of bekijk welke films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Disney+.

Beeld: Still 'Mayans M.C.' via TMDb

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tips

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws