Eerste teaser van 'Black Panther: Wakanda Forever' nu te zien

Eerste teaser van 'Black Panther: Wakanda Forever' nu te zien

De eerste beelden van Black Panther: Wakanda Forever (2022), het langverwachte vervolg op Black Panther (2018), zijn nu te zien. De teaser van de film van Ryan Coogler werd vannacht vertoont tijdens het Marvel Studios-panel van de Comic-Con 2022.

Over het plot van de film is eerder nog maar weinig bekendgemaakt, en dat maakt zo'n eerste teaser natuurlijk extra leuk. De video laat sfeervolle beelden zien waarin alle hoofdpersonages voorbijkomen. Een groot deel van de film lijkt zich onder water af te spelen. Ook krijgen we een indruk van de soundtrack. Bekijk de teaser hier:

De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Letitia Wright's Shuri, Lupita Nyong'o's Nakia, Danai Gurira's Okoye en Tenoch Huerta. Chadwick Boseman, de hoofdrolspeler in de eerste Black Panther-film, is helaas niet van de partij. De acteur overleed in 2020 aan de gevolgen van kanker. De productieploeg mist de acteur erg, en de nieuwe film wordt aan hem opgedragen. Ook acteur Daniel Kaluuya, een van de sterren uit de eerste film, keert niet terug voor het vervolg. Hij speelt de hoofdrol in Jordan Peele's aankomende film Nope (2022) en dat viel niet te combineren met de Marvel-film.

Black Panther: Wakanda Forever (2022)
In 'Black Panther: Wakanda Forever' strijden koningin Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) en de Dora Milaje (waaronder Florence Kasumba) na de dood van Koning T’Challa om hun koninkrijk te beschermen tegen bemoeizuchtige wereldmachten.

Black Panther: Wakanda Forever is vanaf woensdag 9 november 2022 in de bioscoop te zien. De volledige bioscoopagenda vind je hier.

Beeld: Screenshot uit teaser 'Black Panther: Wakanda Forever'
Tekst: Marvel Entertainment

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopBlack Panther: Wakanda Forever (2022)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws