Daniel Kaluuya keert niet terug voor 'Black Panther: Wakanda Forever'

Daniel Kaluuya keert niet terug voor 'Black Panther: Wakanda Forever'

Daniel Kaluuya keert niet terug voor Marvel en Disney's Black Panther: Wakanda Forever (2022). Kaluuya speelde W'Kabi in Black Panther (2018), de beste vriend van T'Challa, gespeeld door Chadwick Boseman, en het hoofd van de veiligheid voor de Border Tribe.

Bronnen dicht bij het project geven aan dat Kaluuya werd gevraagd om terug te keren, maar al had getekend voor de hoofdrol in Jordan Peele's aankomende horrorfilm Nope (2022). Kaluuya kreeg een Oscar-nominatie voor zijn hoofdrol in Peele's hit Get Out (2017).

De productie van Wakanda Forever werd in maart afgerond. Na de dood van Boseman in 2020, besloot Marvel om de rol van T'Challa niet te vervangen. Het vervolg zal in plaats daarvan andere personages verkennen en zal Boseman eren. Lupita Nyong'o, Danai Gurira, Martin Freeman, Letitia Wright, Winston Duke en Angela Bassett keren terug voor de film. Daarnaast hebben ook Dominique Thorne, Michaela Coel en Tenoch Huerta zich toegevoegd.

Black Panther: Wakanda Forever draait vanaf 9 november in de bioscoop. Voor een compleet overzicht van alle films die nu in de bioscoop draaien, kun je terecht op onze pagina Nu in de bioscoop.

Beeld: via depositphotos
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films BioscoopBlack Panther (2018)Black Panther: Wakanda Forever (2022)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws