Netflix laat je voor de release van seizoen 2 opnieuw kennismaken met karakters uit 'Undercover'

Netflix laat je voor de release van seizoen 2 opnieuw kennismaken met karakters uit 'Undercover'
14 juli 2020 om 17:37

We moeten nog een kleine 2 maanden wachten voor de release van seizoen 2 van de Nederlandse Netflix Original-serie Undercover (2019– ), maar Netflix kan zelf ook niet wachten en organiseert een kleine (her)ontmoeting met de karakters uit de serie. Bekijk de gloednieuwe video hieronder.

In de video zien we Danielle (Elise Schaap), Ferry (Frank Lammers), Bob (Tom Waes), Kim (Anna Drijver), John (Raymond Thiry), Nick (Manou Kersting), Jurgen (Kevin Janssens), Polly (Emma Verlinden) en Filip (Benny Claessens).

Netflix schrijft zelf bij de video:

Wat zijn ze veranderd hè.. In deze video kijken we terug naar wanneer we de Undercover karakters voor het eerst zagen. Gelukkig zien we ze op 6 september weer!

Seizoen 2 van Undercover zal wederom bestaan uit 10 afleveringen die dus vanaf 6 september te zien zijn op Netflix. Benieuwd wat er onlangs al op Netflix is toegevoegd? Bekijk alle nieuwe titels via Nieuw op Netflix.

Undercover (2019– )
7.9
Eén van de grootste XTC-producenten in de wereld, Ferry Bouman, heeft een fijn leven in zijn villa op een campingterrein op de grens van België en Nederland.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Undercover' via TMDb

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sUndercover (2019– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten