Trailer rampenfilm 'Greenland' nu te zien

Trailer rampenfilm 'Greenland' nu te zien
14 juli 2020 om 16:33

Gerard Butler is binnenkort te zien in de rampenfilm Greenland (2020). De trailer daarvan is nu te bekijken en belooft veel spectaculaire actie.

Butler speelt John Garrity, een vader die alles op alles zet om zijn gezin te redden nadat de aarde wordt geraakt door een meteoriet. De schade lijkt mee te vallen, maar al snel wordt duidelijk dat dat nog maar het begin was. Meerdere brokstukken van komeet Clark zullen in de komende dagen op aarde neerstorten en hoogstwaarschijnlijk het uitsterven van de mensheid tot gevolg hebben.

Als de regering besluit de bevolking te beschermen in bunkers op Groenland volgt een zenuwslopende strijd. De tijd dringt en de paniek neem toe. Is er wel genoeg plek voor iedereen?

In de trailer is te zien hoe Garrity zijn gezin in veiligheid probeert te brengen, terwijl de klok tikt en de maatschappij vervalt in chaos.

De film is vanaf augustus te zien in de Nederlandse bioscopen.

Greenland (2020)
7.3
Wanneer een naderende wereldwijde catastrofe de mensheid dreigt te vernietigen heeft John Garty (Gerard Butler) slechts vier dagen tijd om zijn gezin in veiligheid te brengen.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Greenland' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Bioscoop FilmsGreenland (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten