Makers van 'Glee' zetten fonds op voor collegegeld Naya Rivera's zoontje

Makers van 'Glee' zetten fonds op voor collegegeld Naya Rivera's zoontje
15 juli 2020 om 09:40

Eergisteren werd bekend dat het lichaam van actrice Naya Rivera gevonden was, nadat ze vijf dagen daarvoor verdween in Lake Piru. De makers van Glee (2009–2015), de serie waarmee ze bekend werd als Santana Lopez, hebben laten weten dat ze een fonds zullen opzetten voor het collegegeld van Rivera's 4-jarige zoontje.

Daarnaast spraken ze hun respect uit voor de actrice en de persoon die ze was in haar dagelijkse leven. Ryan Murphy, Brad Falchuk en Ian Brennan plaatsten via 20th Century Fox een statement over haar dood op Twitter.

In het statement schrijven ze dat Rivera in eerste instantie geen vaste rol zou krijgen in Glee, maar dat ze haar zo overtuigend vonden dat ze na "een aflevering of twee beseften het geluk te hebben om een van de meeste getalenteerde, speciale sterren te vinden". Ze besluiten met de opmerking "Naya was meer dan alleen een acteur in onze show, ze was onze vriend" en een steunbetuiging aan de familie.

Ook de cast van Glee kwam bij elkaar om Rivera te herdenken. Ze stonden hand in hand aan Lake Piru op de plek waar Rivera's lichaam gevonden werd.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Glee' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Algemeen Celebrities

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten