Actrice Sheila Vand zegt dat dingen 'een stuk bizarder' worden in het tweede seizoen van 'Snowpiercer'

Actrice Sheila Vand zegt dat dingen 'een stuk bizarder' worden in het tweede seizoen van 'Snowpiercer'
15 juli 2020 om 11:39

Het eerste seizoen van Snowpiercer (2020– ) eindigde deze week en er kwam een teaser uit. Hierin werden een aantal dingen onthuld, waaronder de verschijning van een tweede trein en deed acteur Sean Bean zijn intrede. Sheila Vand liet zich uit over wat ons in het tweede seizoen te wachten staat.

Snowpiercer is gebaseerd op een Franse graphic novel genaamd Le Transperceneige en werd eerder al door Parasite (2019)-regisseur Joon-ho Bong verfilmd als Snowpiercer (2013). De teaser waarin Sean Bean te zien is, bevestigt de theorie van fans dat hij de "echte" Mr. Wilford gaat spelen, de man die de Snowpiercer-trein maakte.

Niet alleen de introductie van Beans personage zal veranderingen met zich meebrengen, ook de aankomst van de tweede trein zal veel impact hebben. Vand gaf aan dat de serie een richting op gaat die ze heel erg gaaf vindt, al kon ze slechts in vage bewoordingen spreken, omdat er bij dit soort series altijd geheimhoudingsplicht is over details van het plot.

Wat ik kan zeggen is dat er een andere maatschappij is met mensen die heel anders werken dan in de trein van Seizoen Een. En wat ik denk dat ik kan zeggen is dat het allemaal een stuk bizarder wordt, dat de mensen in de andere trein niet noodzakelijkerwijs de bronnen hadden die wij hadden om te overleven, en wat zij dus hebben moet doormaken is een stuk duisterder en heeft geleid tot een aantal enge en vreemde dingen.

De serie zal ook richting sciencefiction opschuiven en juist dat spreekt Vand aan, want ze "houdt ervan als een serie meer richting een genreproject gaat". Hoewel het nog onduidelijk is wat er dus voor enge dingen aan zitten te komen, zal de realiteit in ieder geval nog wat verder weg komen te liggen. Wanneer het tweede seizoen er precies aan zit te komen, is nog niet bekend, maar dat de teaser direct uitkwam, geeft wel de indruk dat we niet al te lang zullen hoeven wachten.

Snowpiercer (2020– )
6.7
Zeven jaar nadat de wereld in een bevroren woestenij is veranderd, verblijven alle overlevenden aan boord van de enorme Snowpiercer.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Snowpiercer' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

SeriesSnowpiercer (2020– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten