Biografie 'I Am Zlatan' nu te zien via Pathé Thuis

Biografie 'I Am Zlatan' nu te zien via Pathé Thuis

Zlatan Ibrahimović groeit op in een achterstandswijk en weet zichzelf omhoog te vechten tot profvoetballer. I Am Zlatan (2021), een biografie over zijn leven, is vanaf vandaag eindelijk on demand te huur via Pathé Thuis. I Am Zlatan is via hier te zien.

Zlatan Ibrahimović is een ambitieuze voetballer, die in Rosengård, Malmö zichzelf omhoog werkt om zo zijn droom te bereiken: bij Juventus spelen. Van armoede, de liefde voor voetbal en het dicht bij jezelf blijven; alles komt voorbij in deze verfilming van zijn leven.

Kijk I Am Zlatan nu op Pathé Thuis! 🍿

Ibrahimovic werkte zelf mee aan het script. De rol van de voetballer wordt gespeeld door Dominic Andersson Bajraktati (11 jaar) en door Granit Rushiti (17 jaar). Ook Ronald Koeman komt voorbij, die wordt verbeeld door niemand minder dan Gijs Naber.

I Am Zlatan (2021)
6.3
Kijk op Pathé Thuis • 'I Am Zlatan' vertelt het verhaal van Zlatan Ibrahimović, een ambitieuze voetballer die vanuit de achterstandswijk Rosengård in Malmö zichzelf omhoog vecht naar zijn droom om bij Juventus te spelen.

I Am Zlatan is nu te zien via Pathé Thuis. De film is nu te koop voor €9.99, of te huren vanaf €5.99. Meer inspiratie nodig? Bekijk dan ook onze Top 100 beste films op Pathé Thuis.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb
Beeld: Still 'I Am Zlatan' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Pathé Thuis VOD-tips Pathé Thuis-tipsI Am Zlatan (2021)

Meer Pathé Thuis

Meer Pathé Thuis

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws