Nieuwe romantische Netflix-film valt in de smaak: 'Echt een aanrader'

Nieuwe romantische Netflix-film valt in de smaak: 'Echt een aanrader'

Purple Hearts (2022) staat nog maar net op Netflix maar lijkt nu al een hit. Het romantische verhaal is nu al op plek 2 in de top 10 op de streamingdienst te vinden, wat inhoudt dat er massaal wordt gekeken naar de nieuwe film. Ook op Twitter wordt de film overladen met positieve reacties.

Andere handige Netflix-pagina's:

Kijkers positief over nieuwe Netflix-film

Op Twitter klinken kijkers beduidend positief. Sommigen hebben de film, die pas sinds vrijdag is te zien, al meerdere keren bekeken. Ook van critici ontvangt Purple Hearts goede recensies. Op IMDb krijgt het romantische verhaal een score van 7.2, iets dat niet veel Netflix-films de afgelopen tijd is gelukt. Purple Hearts lijkt daarmee een succes.

Purple Hearts (2022)
6.9
Kijk op Netflix • Ondanks hun verschillen en tegen alle verwachtingen in, worden een aspirant singer-songwriter (Sofia Carson) en een marinier (Nicholas Galitzine) hopeloos verliefd op elkaar.

Purple Hearts nu te zien op Netflix

Ondanks hun vele verschillen gaan Cassie (Sofia Carson), een worstelende singer-songwriter, en Luke (Nicholas Galitzine), een marinier met problemen, trouwen vanwege de militaire voordelen. Maar wanneer een tragedie toeslaat, begint de grens tussen echt en onecht te vervagen.

Beeld: Still 'Purple Hearts' via Netflix / Hopper Stone

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsPurple Hearts (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws