Duistere nieuwe thrillerserie na eerste weekend razend populair op Netflix

Duistere nieuwe thrillerserie na eerste weekend razend populair op Netflix

Een nieuwe miniserie neemt Netflix over. Keep Breathing (2022– ) staat iets minder dan een week op Netflix en bevindt zich nu al hoog in de top 10, wat inhoudt dat er volop wordt gekeken naar de duistere miniserie over een vliegtuigcrash in de Canadese wildernis…

Andere handige Netflix-pagina's:

Keep Breathing hoog in de top 10 op Netflix

Al binnen de eerste paar dagen bevindt de miniserie zich op de tweede plaats in de top 10 op Netflix. Concrete kijkcijfers houdt Netflix altijd geheim, maar het is duidelijk dat de thrillerserie massaal wordt bekeken in ons land. Helaas matchen de hoge kijkcijfers niet bepaald met de recensies. De serie moet het doen met een 5.2 op IMDb. Toch weet Keep Breathing de kijkers geboeid te houden.

Keep Breathing (2022– )
5.2
Kijk op Netflix • Als Eve (Melissa Barrera) met haar vliegtuig neerstort te midden van de Canadese wildernis, moet de vlijmscherpe advocate vechten tegen de elementen van de natuur om te overleven.

Vliegtuigcrash in Canadese wildernis

Nadat haar privévliegtuig is neergestort in het afgelegen Canadese grensgebied, moet Liv, de eenzame overlevende en New Yorkse advocate, de strijd aangaan met zowel een meedogenloze wildernis als met persoonlijke demonen uit het verleden om in leven te blijven.

Beeld: Still 'Keep Breathing' via Netflix / Ricardo Hubbs

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsKeep Breathing (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws