Amazon Prime Video onthult eerste beelden van geprezen horrorfilm 'Nanny'

Amazon Prime Video onthult eerste beelden van geprezen horrorfilm 'Nanny'

Amazon Prime Video heeft onlangs een veelbelovende aankoop gedaan door de awardwinnende horrorfilm Nanny (2022) naar het platform te halen. De door Nikyatu Jusu geregisseerde film won eerder dit jaar de Dramatic Grand Jury-prijs op het Sundance Film Festival en later dit jaar verschijnt deze op de streamingdienst. De eerste beelden zijn nu alvast te zien.

Immigrant bij bevoorrecht koppel in New York

Anna Diop zal in Nanny te zien zijn als de Senegalese immigrant Aisha die als nanny werkt voor een bevoorrecht stel in New York City. Aisha heeft haar zoon in haar thuisland moeten achterlaten in de hoop the American dream te kunnen verwezenlijken. Voorbereidend op haar toekomst wordt ze plots geconfronteerd met een gewelddadige aanwezigheid die haar droom die ze met zoveel moeite probeert verwezenlijken, bedreigt.

Hoofdrolspelers

Naast Diop, die je onder andere al zou kunnen kennen van Us (2019), zijn er ook rollen voor Michelle Monaghan uit The Craft: Legacy (2020), Sinqua Walls uit Resort to Love (2021) en Morgan Spector ondermeer bekend van Suits (2011–2019).

Dat mijn eerste speelfilm bij Amazon Prime Video en Blumhouse terecht is gekomen, is een lonende gedachte. Ik ben verheugd om deel uit te maken van dit warme team. Ik hoop dat de aankoop van Nanny het begin is van voortdurende moed om unieke stemmen te laten horen.

Regisseur Nikyatu Jusu
Nanny (2022)
5.8
Kijk op Prime Video • Een Senegalese immigranten nanny bouwt een nieuw leven op in New York terwijl ze zorgt voor het kind van een rijke familie.

Eind dit jaar op Amazon Prime Video

Nanny is vanaf 16 december te zien op Amazon Prime Video. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Amazon Prime Video.

Beeld: Still 'Nanny' via TMDb
Tekst: Amazon Prime Video

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Amazon Prime VideoNanny (2022)

Meer Amazon Prime Video

Meer Amazon Prime Video

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws