Netflix zet eerste trailer online van nieuwste sciencefiction actiethriller 'Project Power'

Netflix zet eerste trailer online van nieuwste sciencefiction actiethriller 'Project Power'
15 juli 2020 om 18:02

Jamie Foxx speelt de hoofdrol in de nieuwste grote Netflix Original-film die deze zomer uitkomt: Project Power (2020). De streamingdienst brengt zojuist de eerste trailer uit.

In New Orleans is een nieuwe drugs opkomend: pillen waarvan je niet weet wat ze doen tot je ze neemt. Wat we wel weten is dat je een superkracht ontwikkelt. Van kogelvrije huid tot onzichtbaarheid, het is allemaal mogelijk. De drugs zorgen echter voor ongekend hoge criminaliteit in de stad.

Foxx speelt een ex-militair die samen met een tienerdealer en lokale agent (Joseph Gordon-Levitt) op zoek gaat naar de groep die achter de pillen zit. Om de machtige makers te bestrijden zullen ze zich ook aan een pil moeten wagen.

Bekijk hier de trailer van Project Power:

De sciencefiction actiethriller is geregisseerd door Ariel Schulman en Henry Joost, het duo dat eerder samen films maakten als Paranormal Activity 3 (2011), Viral (2016) en Catfish (2010).

Zanger en acteur Foxx, van wie de echte naam Eric Marlon Bishop is, speelde eerder grote rollen in Baby Driver (2017), Just Mercy (2019) en The Amazing Spider-Man 2 (2014). Zijn tegenspeler Gordon-Levitt werd bekend door zijn rol in de serie 3rd Rock from the Sun (1996–2001) en speelde daarna in films als Inception (2010) en Snowden (2016).

De film zou al in 2018 opgenomen zijn volgens Gordon-Levitt en komt deze zomer dus eindelijk uit. Vanaf 14 augustus is Project Power te zien op Netflix.

Onlangs kwam de goed ontvangen Netflix Original The Old Guard (2020) online. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op Netflix kun je hier terecht.

Project Power (2020)
Wanneer een pil die zijn gebruikers onvoorspelbare superkrachten geeft voor vijf minuten op de straten van New Orleans terechtkomt, moeten een tienerdealer en een lokale agent samenwerken met een ex-soldaat om de groep die verantwoordelijk is voor de creatie ervan neer te halen.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Project Power' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films NetflixProject Power (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten