Tom Holland begint aan opnames 'Uncharted'

Tom Holland begint aan opnames 'Uncharted'
15 juli 2020 om 17:27

Het filmen van Uncharted (2021) werd alsmaar uitgesteld en het project leek voor altijd vast te zitten in de voorbereidende fase.

Net als veel andere studio's worstelde ook Sony met de vraag hoe op een veilige manier voor cast en crew kon worden gestart met de opnames. Uncharted blijkt nu een van de films te zijn waarbij wordt gestart met filmen.

Hoewel Sony potentie zag in de verfilming van het populaire computerspel, wordt het verhaal daar slechts losjes op gebaseerd. In tegenstelling tot het spel zagen zij meer in een jonge Nathan Drake dan een Drake in de dertig.

Antonio Banderas als schurk

Tom Holland is gecast om de jonge Drake te vertolken, met Mark Wahlberg als zijn mentor Sully. De film zal wellicht niet zijn wat de fans met het oog op het computerspel verwachten, dat neemt volgens de studio niet weg dat het de fans alsnog kan vermaken. Holland kondigde via Instagram aan dat er is begonnen met filmen.

Antonio Banderas is aangetrokken als schurk, Ruben Fleischer (Venom (2018)) gaat regisseren en het scenario wordt geschreven door Art Marcum en Matt Holloway (Iron Man (2008)). Dat zou in principe genoeg moeten zijn om het computerspel te bewerken tot succesvolle film.

Het merkwaardige van de Uncharted-spellen is dat ze al aardig film-achtig aanvoelen. Zo lijken de objecten in het computerspel en de hoofdrolspeler sterk geïnspireerd op de Indiana Jones-films.

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar het lijkt erop dat Uncharted eindelijk naar het grote scherm komt. Momenteel is de verwachting dat de film vanaf 15 juli 2021 in de bioscoop te zien is.

Uncharted (2021)
'Uncharted' is een prequel voor de games, met in de hoofdrol Tom Holland als een jongere Drake, die ons details laat zien over hoe hij Sully heeft ontmoet en bevriend is geraakt.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still Tom Holland in 'Spider Man: Far From Home' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Bioscoop FilmsUncharted (2021)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten