De top 10 best bekeken films & series nu op Netflix

De top 10 best bekeken films & series nu op Netflix
15 juli 2020 om 16:13

Nu Netflix wat meer open is over de best bekeken titels op het streamingplatform kunnen we je hiervan ook makkelijk op de hoogte brengen. Hierdoor kunnen we je zowel op de hoogte houden van de nieuwste en beste films en series tussen het aanbod op Netflix, als je informeren over de populairste titels.

Hieronder zijn de best bekeken films en de best bekeken series van vandaag vermeld. De nieuwe Netflix Original The Old Guard met Charlize Theron voert de lijst van best bekeken films aan. De jeugdfilm Charlie and the Chocolate Factory van Tim Burton uit 2005, die vorige week nog op plek 1 stond, staat nog steeds hoog en vinden we terug op plek 2.

The 100 en Warrior Nun verruilen hun plekken met deze week The 100 weer als aanvoerder van de lijst en Warrior Nun met onze eigen Thekla Reuten op plek nummer 2. Snowpiercer doet het ook goed op plek 3. Van deze serie werden deze week de laatste 2 afleveringen toegevoegd. Vandaag schreven we al over wat we kunenn verwachten in het tweede seizoen.

Handige links:

De 10 best bekeken films op Netflix

Dit zijn de best bekeken films op Netflix op dit moment. De rangorde van een film is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

De 10 best bekeken series op Netflix

Dit zijn nu de best bekeken series op Netflix. Ook hier geldt dat de rangorde van een serie is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

Elke week brengen we op woensdag een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films en best bekeken series op Netflix. Reguliere toplijsten van films en series op Netflix vind je via Beste Films op Netflix en Beste Series op Netflix. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Netflix.

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten