Trailer derde seizoen 'The Rain' nu te zien

Trailer derde seizoen 'The Rain' nu te zien
15 juli 2020 om 16:02

De trailer van het derde seizoen van The Rain (2018–2020) is vanaf vandaag te bekijken. Onlangs werd via socialmediakanalen van de serie bekendgemaakt dat het derde seizoen tevens het laatste seizoen is van de Deense Netflix Original.

In de serie zoeken broer en zus, Simone en Rasmus, een manier om te overleven nadat een dodelijk virus in de vorm van een regenbui bijna de hele Scandinavische bevolking heeft weggevaagd. Broer en zus schuilen zes jaar lang in een bunker, maar zijn gedwongen naar buiten te gaan als het eten op is. Eenmaal buiten komen ze in een apocalyptische wereld terecht en merken ze al snel dat de wereld die zij kenden verdwenen is. Samen gaan ze vervolgens op zoek naar andere overlevenden.

In de trailer is te zien hoe Simone en Rasmus lijnrecht tegenover elkaar lijken te staan als het gaat om de manier waarop het virus te stoppen is. De een wil de wereld redden, de ander een nieuwe wereld creëeren.

Het eerste seizoen van de Deense televisieserie is vanaf mei 2018 te zien op Netflix. Het tweede seizoen werd in mei van het afgelopen jaar gereleased. De serie werd enthousiast ontvangen. Omdat het tweede seizoen eindigde met een grote cliffhanger heerste er niet veel twijfel rondom de vraag of er een derde seizoen zou komen.

Naar verwachting zal het derde en laatste seizoen vanaf 6 augustus 2020 te zien zijn via Netflix.

The Rain (2018–2020)
6.4
Zes jaar nadat een dodelijk virus bijna de hele bevolking van Scandinavië heeft weggevaagd, komen de Deense broer en zus, Simone en Rasmus, uit hun bunker.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still van 'The Rain' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Netflix SeriesThe Rain (2018–2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten