'Spider-Man: No Way Home' komt eindelijk naar Netflix

'Spider-Man: No Way Home' komt eindelijk naar Netflix

Netflix mag dan wel alle Marvel-rechten van hun eigen series kwijt zijn, toch heeft de streamingdienst Spider-Man: No Way Home (2021) van Sony weten te bemachtigen. De veelgeprezen superheldenfilm met Tom Holland in de hoofdrol heeft een releasedatum op Netflix te pakken. Later deze maand is het al zover.

Identiteit van Spider-Man bekend

Doordat Mysterio (Jake Gyllenhaal) aan de wereld verklapte dat Spider-Man eigenlijk Peter Parker (Tom Holland) is, keert de scholier nu naar Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) om deze onthulling ongedaan te maken. Maar de spreuk gaat goed mis en brengt een aantal oude schurken bij ons terug. Het is nu het lot van alle figuren uit de andere universums om te sterven, zo legt Strange uit, maar Parker lijkt hier niet aan willen mee te werken.

Populairste bioscoopfilm van 2021

Spider-Man: No Way Home werd zó goed bezocht in de bioscoop, dat het zelfs wereldwijd de populairste bioscoopfilm van 2021 werd. Benieuwd of de film echt de moeite waard is? Lees hier onze recensie.

Over iets meer dan een week al op Netflix

Spider-Man: No Way Home is vanaf 11 augustus te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb
Beeld: Still 'Spider-Man: No Way Home' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films NetflixSpider-Man: No Way Home (2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws