Regisseur Dan Trachtenberg neemt ons mee achter de schermen van nieuwe 'Predator'-film 'Prey'

Regisseur Dan Trachtenberg neemt ons mee achter de schermen van nieuwe 'Predator'-film 'Prey'

Nog één nachtje slapen, en dan verschijnt de vijfde Predator-film op Disney+. De nieuwe film draagt de titel Prey (2022) en in de film reizen we een heel eind terug in de tijd. In een korte featurette neemt regisseur ons mee achter de schermen bij de film en worden we voorgesteld aan hoofdrolspeler Amber Midthunder.

Kijk Prey nu op Disney+! 🍿

Prey speelt zich af in de Comanche Nation, 300 jaar geleden. De film draait om Naru, een jonge vrouw en een vaardige krijger. Ze groeide op tussen een heleboel legendarische jagers die samen op de Great Plains rondzwierven, en is gedreven om zelf net zo sterk te worden. Als er plotseling een onbestemd gevaar dreigt, gaat ze op pad om haar volk te beschermen. Maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Bekijk de featurette van de film hieronder:

Het gevaarlijke wezen, waarin Naru haar prooi ziet, blijkt namelijk een buitenaards roofdier te zijn met een aantal onverwachte en goed ontwikkelde krachten. De jacht is spannend en leidt tot een angstaanjagende krachtmeting waar het hele dorp bij betrokken is.

Naast Midthunder worden de hoofdrollen in Prey gespeeld door Dakota Beavers, Stormee Kipp, Michelle Thrush, Julian Black Antelope en Dane DiLiegro. Trachtenberg regisseerde, gebaseerd op een scenario van Patrick Aison. De productie van de spannende actiefilm was in handen van John Davis en Jhane Myers.

Prey (2022)
7.1
Kijk op Disney+ • 'Prey' speelt zich af in de Comanche-natie 300 jaar geleden en is het verhaal van een jonge vrouw, Naru, een getalenteerde, sterke krijger.

Prey is vanaf morgen te zien op Disney+. Ben je benieuwd naar wat er de komende tijd nog meer op Disney+ verschijnt? Hier vind je ons volledige overzicht.

Beeld: Still 'Prey' via TMDb
Tekst: Hulu

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Video's Disney+Prey (2022)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws