'Stranger Things'-ster Joe Keery heeft rol in 'Fargo' seizoen 5

'Stranger Things'-ster Joe Keery heeft rol in 'Fargo' seizoen 5

Fargo (2014– ) heeft een nieuwe hoofdrolspeler gevonden voor het aankomende vijfde seizoen. Niemand minder dan Stranger Things-ster Joe Keery is gecast voor de populaire misdaadserie.

Keery speelt Gator Tillman

Zoals we gewend zijn van Fargo zijn er nog maar weinig details over het aankomende seizoen. Wel weten we dat Keery een personage zal spelen met de naam Gator Tillman en dat seizoen 5 zich afspeelt in 2019. Wat betreft het plot geeft de Amerikaanse zender FX enkel deze hint: "Wanneer is een ontvoering geen ontvoering, en wat als je vrouw niet van jou is?"

Fargo (2014‑ )
8.9
Kijk op Videoland • 'Fargo' is een anthologieserie geïnspireerd door de gelijknamige film van de Coen Brothers uit 1996. In ieder seizoen uit de serie wordt weer een ander verhaal behandeld over misdaad in de omgeving van het ijzige Minnesota.

Topcast

Keery voegt zich bij een cast bestaande uit grote namen. In seizoen 5 spelen Mad Men-acteur Jon Hamm, Jennifer Jason Leigh en Ted Lasso-ster Juno Temple de hoofdrollen. Ook Lamorne Morris en Richa Moorjani zijn gecast, zij spelen personages Witt Farr en Indira Olmstead.

Nog geen releasedatum bekend

Het is nog niet bekend hoe lang de opnames van Fargo seizoen 5 duren. Tevens is een releasedatum op Videoland of Netflix nog niet bekend. Op Videoland zijn alle vier de seizoenen te zien, Netflix heeft er slechts drie. Op de hoogte blijven? Maak een account aan op onze website, zet Fargo in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van een releasedatum.

Beeld: Still 'Stranger Things' via Netflix
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix VideolandFargo (2014– )

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws