Tom Cruise kondigt nieuwe actiefilm én project rond zijn 'Tropic Thunder'-personage aan

Tom Cruise kondigt nieuwe actiefilm én project rond zijn 'Tropic Thunder'-personage aan

Weet jij het nog? Tom Cruise verscheen ooit in een kleine, onherkenbare rol in de bizarre film Tropic Thunder (2008). Nu, 14 jaar later, kondigt de acteur een nieuw project aan rond deze Les Grossman. En dat is niet alles, ook start Cruise binnenkort aan een nieuwe, originele actiefilm met grote potentie voor een franchise.

Nieuwe franchise met Mission: Impossible-regisseur

Christopher McQuarrie, de man achter films als Jack Reacher (2012) en Mission: Impossible - Fallout (2018), staat aan de zijde van Cruise tijdens de nieuwe projecten. Zo zal hij de nieuwe actiefilm regisseren. Details over de nieuwe film met 'franchise potentie' laten de acteur en regisseur nu nog niet los.

Les Grossman

Ook wat betreft het project rond Cruise zijn personage in Tropic Thunder zijn de mannen nog vaag. Het is onduidelijk of ze een hele film rond Les Grossman willen maken, of dat hij slechts aan de zijlijn terugkeert in een film rond een ander hoofdpersonage.

Ook een musical

Naast de actiefilm en het Les-project werken McQuarrie en Cruise tot slot samen aan een musical. Cruise zou al lang geïnteresseerd zijn in het doen van een musical. Hij leerde zingen voor Rock of Ages (2012). Alle drie de scripts worden geschreven door McQuarrie in samenwerking met Cruise. Releasedata zijn nu nog niet bekend. Cruise schittert binnenkort eerst in Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One (2023).

Beeld: Via depositphotos
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities FilmsTropic Thunder (2008)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws