'Grease'-ster Olivia Newton-John overleden op 73-jarige leeftijd

'Grease'-ster Olivia Newton-John overleden op 73-jarige leeftijd

Zangeres en actrice Olivia Newton-John is overleden. De meervoudig Grammy-winnaar, die we vooral kennen door haar hoofdrol als Sandy in Grease (1978), is 73 jaar geworden.

Bijzondere zang- en acteercarrière

Een doodsoorzaak is niet bekend. Newton-John leidde vanaf 1992 aan borstkanker. Ze genas, maar de kanker keerde in 2013 weer terug. Of de ziekte nu de boosdoener is geweest, is niet bekend. Ze overleed op haar ranch in Zuid-Californië.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb

De Britse die opgroeide in Australië startte haar carrière als countryzangeres maar stapte al snel over naar pop met het nummer "Let Me Be There" in 1973. Vele hitnummers volgden, waarna ze ook begon met acteren met Toomorrow (1970). Al snel volgde haar grote rol in Grease, waarmee ze gelijk wereldberoemd werd.

Grease (1978)
7.2
Kijk op Netflix • Sandy (Olivia Newton-John), is een onschuldig dametje dat in de zomer verliefd wordt op Danny Zuko (John Travolta).

John Travolta: 'Ik hou zoveel van je'

Vrienden en collega's zijn geschokt door het verdrietige nieuws. Via sociale media laten zij hun verdriet blijken. Zo ook Grease-collega John Travolta. "Mijn liefste Olivia, je hebt al onze levens zoveel beter gemaakt," schrijft hij op Instagram. "Je impact was ongelooflijk. Ik hou zoveel van je."

Beeld: Via depositphotos
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities FilmsGrease (1978)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws