'Do Revenge' trailer: releasedatum bekend van nieuwe Netflix-film met Camila Mendes

'Do Revenge' trailer: releasedatum bekend van nieuwe Netflix-film met Camila Mendes

Netflix onthult zojuist aan de hand van de eerste trailer de releasedatum van Do Revenge (2022), een gloednieuwe komedie met niemand minder dan Camila Mendes en Stranger Things-ster Maya Hawke in de hoofdrollen. Volgende maand is het al zover.

Camila Mendes speelt het populaire tienermeisje Drea, die wraak wil nemen op haar ex-vriend Max (Austin Abrams) nadat hij hun sekstape heeft laten uitlekken. Hawke speelt de overgeplaatste student Eleanor, die wordt ge-out door een meisje dat beweert dat Eleanor haar probeerde vast te binden en te kussen.

Ook Game of Thrones-actrice Sophie Turner komt voorbij, net als Rish Shah en Eliza Bennett. De duistere komedie is geregisseerd door Jennifer Kaytin Robinson, die eerder Netflix-film Someone Great (2019) maakte.

Do Revenge (2022)
6.4
Kijk op Netflix • Twee tienermeisjes, Drew en Eleanor, ontmoeten elkaar en ontwikkelen een onverwachte band. Geregisseerd door Jennifer Kaytin Robinson.

Do Revenge is vanaf 16 september te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Do Revenge' via Netflix / Kim Simms
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sDo Revenge (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws