Opnames gestart van 'When Calls the Heart' seizoen 10

Opnames gestart van 'When Calls the Heart' seizoen 10

Hallmark Channel werkt hard aan één van hun beste series: When Calls The Heart (2014– ). De Amerikaanse zender geeft in een jaarlijkse persconferentie een update en laat weten dat de opnames van het tiende seizoen inmiddels zijn gestart.

Nieuwe afleveringen pas halverwege 2023

Lindsay Sturman, producent van series als Teen Wolf (2011–2017) en Supergirl (2015–2021), neemt het stokje over van de huidige seriemaker Brian Bird. Details over het nieuwe seizoen zijn nu nog niet bekend. Wel kan De Amerikaanse zender Hallmark Channel al vertellen dat we de nieuwe afleveringen niet voor mid-2023 mogen verwachten. Fans moeten dus nog even geduld hebben.

When Calls The Heart (2014– )
7.9
Kijk op Netflix • 'When Calls The Heart' draait om de jonge onderwijzeres Elizabeth Thatcher en de kleine voorlinieplaats in Canada rondom een mijn waarin ze komt te wonen.

Toekomst When Calls the Heart op Netflix onzeker

In Nederland moeten we het op Netflix doen met enkel seizoen 5 en 6. De eerste vier seizoenen verdwenen eind oktober vorig jaar van de streamingdienst omdat Netflix toen de rechten hiervan kwijtraakte. Of deze ooit nog terugkomen, en of seizoen 7, 8 en 9 ook nog te zien zullen zijn, is nog niet bekend. Op de hoogte blijven van een releasedatum? Maak een account aan op onze website, zet When Calls the Heart in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte.

Beeld: Still 'When Calls the Heart' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixWhen Calls The Heart (2014– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws