Vanavond op tv: Oscarwinnende thriller 'Black Swan' met Natalie Portman

Vanavond op tv: Oscarwinnende thriller 'Black Swan' met Natalie Portman

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip Oscarwinnaar Black Swan (2010).

Nina Sayers is danseres bij een balletgezelschap in New York City, maar het ontbreekt haar aan zelfvertrouwen. Nina lijkt toch haar doel te bereiken wanneer de artistiek directeur van het gezelschap, Thomas Leroy, haar selecteert als de hoofdrolspeelster in hun nieuwe productie van Het Zwanenmeer. Leroy is echter eerlijk als hij haar vertelt dat hij er niet aan twijfelt dat ze de rol van de witte zwaan aankan, maar dat hij er niet zeker van is dat ze de rol van de zwarte zwaan aankan.

De film is geregisseerd door Darren Aronofsky, de man die ook Requiem for a Dream (2000) en Mother! (2017) maakte. Hoofdrolspeelster Natalie Portman won in 2011 voor haar rol de Oscar voor beste hoofdrol.

Black Swan is vanavond om 20:30 uur te zien op Paramount Network. De film is nu ook te zien op Disney+ en via Pathé Thuis.

Heb je Black Swan al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips voor deze week.

Black Swan (2010)
8.0
Kijk op Disney+ • Balletdanseres Nina (Natalie Portman) maakt deel uit van een balletgezelschap waarbinnen hevige concurrentie heerst.
Beeld: Still 'Black Swan' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Televisie FilmsBlack Swan (2010)

Meer televisie

Meer televisie

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws