'Chesapeake Shores' seizoen 6 start volgende week op Netflix met wekelijkse afleveringen

'Chesapeake Shores' seizoen 6 start volgende week op Netflix met wekelijkse afleveringen

Fans van Chesapeake Shores (2016– ) kunnen heel binnenkort eindelijk weer genieten van gloednieuwe afleveringen. Komende maandag start de populaire serie namelijk met wekelijkse afleveringen van alweer het zesde seizoen. Dit is tevens het laatste seizoen.

Gaat Abby voor Evan?

Seizoen 5 eindigde met een flinke cliffhanger waarin Abby moest kiezen tussen de rijke Evan of voor leraar Jay. Wie wordt het? De eerste beelden hinten naar haar keuze: waarschijnlijk is het Evan aan wie ze haar hart openstelt.

Geen zevende seizoen

Het zesde seizoen bestaat uit tien afleveringen en start zondag in de VS. Ook voor het laatste seizoen baseerden de makers zich op het werk van Sherryl Woods. Toen Hallmark de serie afgelopen maart verlengde met het nieuwe seizoen, benadrukte de zender dat dit tevens het laatste seizoen zal zijn.

Chesapeake Shores (2016– )
7.5
Kijk op Netflix • Een succesvolle carrièrevrouw en alleenstaande moeder keert terug naar het stadje in Maryland dat haar vader heeft gesticht en overweegt hier te gaan settelen.

Vanaf maandag wekelijkse afleveringen

Komende maandag 15 augustus is de eerste aflevering van Chesapeake Shores seizoen 6 te zien op Netflix. Deze verschijnt hier een dag na de tv-uitzending in de VS. Elke maandag is vervolgens een nieuwe aflevering te zien. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Afbeelding via Hallmark Channel
Afbeelding via Hallmark Channel
Afbeelding via Hallmark Channel
Afbeelding via Hallmark Channel
Beeld: Still 'Chesapeake Shores' via Hallmark Channel

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsChesapeake Shores (2016– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws