Nieuw op Disney+: Herman Finkers in 'De beentjes van Sint-Hildegard'

Nieuw op Disney+: Herman Finkers in 'De beentjes van Sint-Hildegard'

Op Disney+ kijk je vanaf vandaag naar Herman Finkers en Johanna ter Steege in De beentjes van Sint-Hildegard (2020). De film was in 2020 een groot bioscoopsucces en werd zelfs genomineerd voor de Gouden Kalf voor beste film van het jaar.

Jan (Herman Finkers) is al 35 jaar getrouwd met Gedda (Johanna ter Steege) en zijn vrouw houdt zóveel van hem, dat hij er zelfs benauwd van wordt. Jan ontsnapt aan de overzorgzaamheid, wanneer hij in een verzorgingstehuis belandt. Tussen zijn demente medebewoners lijkt Jan zijn eigen stem terug te vinden, en dankzij een bevriende arts gaat hij als een vrij man door de achterdeur weer naar buiten. Maar hoe lang kan hij zijn vrouw ontvluchten?

Kijk De beentjes van Sint-Hildegard nu op Disney+! 🍿

De beentjes van Sint-Hildegard is geregisseerd door Johan Nijenhuis en werd door de Kring van Nederlandse Filmjournalisten uitgeroepen als de beste Nederlandse film van 2020. De film was zelfs zo populair in de bioscoop, dat deze de Platinum-status bereikte (400.000 bezoekers).

De beentjes van Sint-Hildegard (2020)
7.5
Kijk op Disney+ • Jan is al 35 jaar getrouwd met Gedda. Zijn vrouw houdt zóveel van hem dat hij er benauwd van wordt. Jan ontsnapt aan de overzorgzaamheid, wanneer hij in een verzorgingstehuis belandt.

De beentjes van Sint-Hildegard is nu te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Disney+.

Beeld: Still 'De beentjes van Sint-Hildegard' via TMDb

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsDe beentjes van Sint-Hildegard (2020)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws