Vervolg op IJslandse misdaadserie 'Trapped' krijgt releasedatum op Netflix

Vervolg op IJslandse misdaadserie 'Trapped' krijgt releasedatum op Netflix

Eigenlijk zou het vervolg op Trapped (2015–2021) vorig jaar al verschijnen, maar toen liet Entrapped (2022– ) toch nog op zich wachten. Nu is dan eindelijk een officiële releasedatum bekend: volgende maand is het zover.

Een vreedzame sekte

In dit vervolg op de IJslandse hitserie heeft de vreedzame sekte The Extended Family, geleid door Oddur (Egill Ólafsson), hun kamp op een stuk land gezet en beschouwen het als heilige grond. Een rivaliserende groep gaat met hen de strijd aan om deze grond. De hulp wordt ingeschakeld van een stel Deense vrienden en de confrontatie leidt tot de dood van Ivar (Auðunn Lúthersson). Andri (Ólafur Darri Ólafsson) is een bekende van het slachtoffer, en zijn dood is de aanleiding voor zijn terugkeer naar Seyðisfjörður. Hier vormt hij wederom een duo met Hinrika (Ilmur Kristjánsdóttir).

Bekende gezichten

Andri en Hinrika worden wederom gespeeld door Ólafur Darri Ólafsson en Ilmur Kristjánsdóttir, die we ook kennen uit de originele seizoenen. De vervolgserie wordt gemaakt en geschreven door Baltasar Kormákur, die tevens Trapped maakte en recent de mysterieuze serie Katla (2021– ) uitbracht op Netflix.

Entrapped is vanaf 8 september te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Trapped' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand NetflixTrapped (2015–2021)Entrapped (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws