'Snabba Cash' seizoen 2 in september op Netflix, eerste teasertrailer nu te zien

'Snabba Cash' seizoen 2 in september op Netflix, eerste teasertrailer nu te zien

Het tweede seizoen van Snabba Cash (2021– ) is in aantocht. Vandaag onthult Netflix de eerste teasertrailer van de nieuwe afleveringen en maakt tevens bekend dat de Zweedse serie vanaf september te zien zal zijn. Nog heel even geduld dus.

Leyla zit in de lift

In seizoen 2 is er een jaar voorbij sinds de gebeurtenissen in seizoen 1. Een IPO voor Target Coach staat voor de deur en Leya lijkt succesvoller dan ooit, maar ze wordt ook gekweld door de herinneringen aan Salim. Jamal (Ardalan Esmaili) is pas gescheiden en de operationeel manager van Leya's oude basisschool. Hij vecht om zijn jonge leerlingen betere kansen te geven, maar de directie wil liever blijven snijden in het budget.

Het klimaat op straat is brutaler dan ooit. Ravy staat tegen de muur, onder druk van de politie en hun nieuwe methodes, maar ook van zijn nieuwe concurrent Zaki (Adam Kais). De markt schreeuwt om meer drugs en de kartels zijn bereid te leveren, maar de bendes hebben een tekort aan jonge dealers. Tegen haar zin wordt Leya herinnerd aan haar vroegere banden met de onderwereld, en opnieuw kruist ze haar pad met Ravy, Nala en Osman - allemaal in de meedogenloze jacht op het makkelijke geld.

Snabba Cash (2021– )
7.6
Kijk op Netflix • Wanneer de ondernemende jetset en de criminele wereld met elkaar botsen, worden loyaliteit, vriendschappen en zakenpartners allemaal op de proef gesteld in de nooit eindigende zoektocht naar makkelijk geld.

Eind september op Netflix

Snabba Cash seizoen 2 bestaat uit zes afleveringen en is vanaf 22 september te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Snabba Cash' via Netflix / Gustav Danielsson
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sSnabba Cash (2021– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws