'Stranger Things' seizoen 5 zal geen nieuwe personages introduceren

'Stranger Things' seizoen 5 zal geen nieuwe personages introduceren

Stranger Things (2016– ) seizoen 5 zal geen nieuwe karakters introduceren, zo laten broers Matt en Ross Duffer weten, de makers van de serie. De focus zal liggen op de bestaande cast.

'Nu al zo'n geweldige cast'

De broers geven aan dat ze een geweldige cast van personages en acteurs hebben en elk moment dat ze met een nieuw personage doorbrengen, neemt tijd weg van een van de andere acteurs.

Daarnaast laten ze weten dat ze graag het verhaal opschudden, maar ze zullen dat waarschijnlijk doen door het plot te veranderen of een nieuw monster toe te voegen. Ze gaven aan dat ze hun best zullen doen om het toevoegen van een nieuw personage te weerstaan, zodat ze zich kunnen richten op de originele personages. Details over het plot zijn nu nog niet bekend.

Nog geen releasedatum bekend van Stranger Things seizoen 5

Seizoen 1 tot en met 4 van Stranger Things zijn nu te zien op Netflix. Een releasedatum van seizoen 5 is nu nog niet bekend. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix. Of bekijk al het nieuwe aanbod op Nieuw op Netflix.

Stranger Things (2016– )
8.7
Kijk op Netflix • Nadat een jongetje onder zeer verdachte omstandigheden is verdwenen, komen in het fictieve stadje Hawkins, Indiana in de jaren 80 mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.
Beeld: Still 'Stranger Things' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixStranger Things (2016– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws