Eerste beelden onthuld van nieuwe 'Romeo & Julia'-film vanuit perspectief van Romeo's ex

Eerste beelden onthuld van nieuwe 'Romeo & Julia'-film vanuit perspectief van Romeo's ex

20th Century Studios deelt vandaag de eerste beelden van Rosaline (2022). De film geeft een draai aan Shakespeare's Romeo en Julia en vertelt het verhaal vanuit het perspectief van Romeo's ex. De nieuwe film verschijnt later dit jaar al op Disney+.

Waar gaat Rosaline over?

Rosaline is een komische film waarin het klassieke liefdesverhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Julia's nicht Rosaline, gespeeld door Kaitlyn Dever, ze is toevallig ook Romeo's recente ex-vriendin. Rosaline is er kapot van dat Romeo, gespeeld door Kyle Allen, haar dumpt nadat hij Julia, gespeeld door Isabela Merced, heeft ontmoet. Rosaline is scherp maar idealistisch en probeert de beroemde romance te verijdelen en haar man terug te winnen.

Met Dora-actrice in de hoofdrol

De film is geregisseerd door Karen Maine en geschreven door Scott Neustadter en Michael H. Weber. Het verhaal is gebasseerd op het boek van Rebecca Serle. De hoofdrollen worden gespeeld door de Oscargenomineerde Minnie Driver, Dora and the Lost City of Gold-ster Isabela Merced en Unbelievable-actrice Kaitlyn Dever.

Rosaline komend najaar op Disney+

Rosaline is vanaf 14 oktober op Disney+ te zien. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Disney+

Rosaline (2022)
Kijk op Disney+ • Een komische hervertelling van Shakespeare's 'Romeo and Juliet', verteld vanuit het oogpunt van Romeo's gedumpte ex, Rosaline, de vrouw van wie Romeo zegt te houden voordat hij voor Julia valt.
Beeld: Still 'Rosaline' via 20th Century Studios
Tekst: Bron

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Disney+Rosaline (2022)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws