'Love, Death + Robots' verlengd met een vierde seizoen

'Love, Death + Robots' verlengd met een vierde seizoen

Love, Death + Robots (2019– ) is verlengd met een vierde seizoen op Netflix. De Emmy-bekroonde animatieserie is al sinds zijn première geliefd. Daarnaast is het derde seizoen, waarvan het tweede deel laatst op Netflix verscheen, ook goed ontvangen. Het is nog niet bekend welke verhalen worden voortgezet.

Welke verhalen worden dit keer verteld?

Seriemaker Tim Miller legt uit waarom er nog niet bekend is welke verhalen centraal zullen staan in seizoen 4. Zoals gewoonlijk zal ook dit keer elke aflevering een nieuw verhaal zijn, met uitzondering van enkele afleveringen over de bekende robots uit vorige seizoenen.

Het is niet omdat het moeilijk is om goede te vinden, maar omdat er zo veel goede zijn. Het is echt moeilijk om te kiezen welke er echt in de serie komen.

Tim Miller

David Fincher als producent

Love, Death & Robots is een collectie van korte geanimeerde verhalen uit verschillende genres, waaronder sciencefiction, fantasy, horror en komedie. De serie is gecreëerd door Tim Miller met de veelgeprezen regisseur David Fincher als uitvoerend producent.

Nog geen releasedatum bekend van seizoen 4

Seizoen 1 tot en met 3 van Love, Death & Robots zijn nu te zien op Netflix. Een releasedatum van seizoen 4 is nu nog niet bekend. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix. Of bekijk al het nieuwe aanbod op Nieuw op Netflix.

Love, Death + Robots (2019– )
8.4
Kijk op Netflix • Angstaanjagende wezens, vreemde verrassingen en een duistere samenloop van comedy in deze NSFW-anthologie van animaties, gepresenteerd door Tim Miller en David Fincher.
Beeld: Still 'Love, Death + Robots' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixLove, Death + Robots (2019– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws