Wanneer verschijnt 'Never Have I Ever' seizoen 4 op Netflix?

Wanneer verschijnt 'Never Have I Ever' seizoen 4 op Netflix?

Sinds deze week zijn op Netflix eindelijk nieuwe afleveringen van Never Have I Ever (2020– ) te zien. Voor iedereen die alle tien afleveringen al heeft gezien, is de grote vraag: wanneer verschijnt seizoen 4 van de hitserie met Maitreyi Ramakrishnan op de streamingdienst? In dit artikel gaan we in op alle info die we hier nu al over hebben.

Nog meer seizoenen?

Al ver voor de release van Never Have I Ever seizoen 3 werd bekend dat de serie inmiddels ook al is verlengd met een vierde seizoen. Helaas zal het verhaal van Devi hierin tot een einde komen; seizoen 4 is namelijk tevens het laatste seizoen, zo maakt seriemaker Mindy Kaling bekend.

Never Have I Ever (2020– )
7.9
Kijk op Netflix • Een serie over het volwassen worden van een modern, Indiaas-Amerikaans tienermeisje van de eerste generatie, geïnspireerd door de kindertijd van Mindy Kaling zelf.

Wanneer verschijnt het vierde seizoen van Never Have I Ever op Netflix?

De opnames van seizoen 4 moeten nog plaatsvinden. Wanneer die starten, is nog niet bekend. Een releasedatum blijft daarom tevens nog even uit, maar gezien de release van de vorige drie seizoenen verwachten we Never Have I Ever rond de zomer van 2023 op Netflix. Op de hoogte blijven? Maak een account aan op onze website, zet Never Have I Ever in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van een releasedatum.

Afbeelding via Netflix / Lara Solanki
Afbeelding via Netflix / Lara Solanki
Beeld: Still 'Never Have I Ever' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsNever Have I Ever (2020– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws