De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Amazon (week 32)

De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Amazon (week 32)

Heb jij inmiddels ook zoveel abonnementen op streamingdiensten en ben je het overzicht kwijt van alle nieuwe titels die deze week op al die verschillende diensten verschenen? Speciaal voor jou hebben wij hier de beste films & series per streamingdienst op een rijtje gezet. Van Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Amazon Prime Video zie je welke beste nieuwe films en series deze week zijn verschenen.

Andere handige pagina's:

Netflix

Day Shift

Day Shift (2022)
6.1
Kijk op Netflix • Een hardwerkende vader wil alleen maar zorgen voor een goed leven voor zijn 8-jarige dochter, maar zijn baantje als zwembadverschoner in San Fernando Valley is een dekmantel voor zijn echte bron van inkomsten, de jacht op en het doden van vampieren.

Locke & Key seizoen 3

Locke & Key (2020‑2022)
7.3
Kijk op Netflix • 'Locke & Key' is gebaseerd op de populaire stripboeken en volgt twee broertjes en hun zusje die na de moord op hun vader naar het huis van hun voorouders verhuizen.

Disney+

I Am Groot

I Am Groot: Groot's First Steps (2022)
6.6
Kijk op Disney+ • Groot wil een familieportret schilderen van zichzelf en de Guardians, maar ontdekt hoe rommelig het artistieke proces kan zijn.

De beentjes van Sint-Hildegard

De beentjes van Sint-Hildegard (2020)
7.5
Kijk op Disney+ • Jan is al 35 jaar getrouwd met Gedda. Zijn vrouw houdt zóveel van hem dat hij er benauwd van wordt. Jan ontsnapt aan de overzorgzaamheid, wanneer hij in een verzorgingstehuis belandt.

HBO Max

Sherlock (alle seizoenen)

Sherlock (2010‑2017)
9.1
Kijk op HBO Max • Eigentijdse interpretatie van Sherlock Holmes. Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch) herkent een software-ontwikkelaar aan zijn stropdas en een piloot aan zijn duim.

Godzilla II: King of the Monsters

Godzilla II: King of the Monsters (2019)
6.0
Kijk op HBO Max • 'Godzilla II: King of the Monsters' (een vervolg op 'Godzilla' uit 2014) volgt de heldhaftige daden van het cryptozoölogische instituut ‘Monarch’.

Knives Out

Knives Out (2019)
7.9
Kijk op HBO Max • Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) vlak na zijn 85e verjaardag dood op zijn landgoed wordt gevonden, wordt de nieuwsgierige en charmante rechercheur Benoit Blanc (Daniel Craig) ingeschakeld om zijn dood te onderzoeken.

Videoland

John van den Heuvel in de Wapenhandel

John van den Heuvel in de Wapenhandel (2022)
Kijk op Videoland • Iedere dag vinden er in Nederland twee schietincidenten plaats en steeds vaker grijpen vaak jonge criminelen naar de vuurwapens.

If Beale Street Could Talk

If Beale Street Could Talk (2018)
7.1
Kijk op Videoland • 'If Beale Street Could Talk' speelt zich af in het begin van de jaren 70 in Harlem, New York en vertelt het verhaal over de liefde tussen Clementine ‘Tish’ Rivers (Kiki Layne) en Alonzo ‘Fonny’ Hunt (Stephan James).

Amazon Prime Video

Smallville (alle seizoenen)

Smallville (2001‑2011)
7.5
Kijk op Prime Video • 'Smallville' volgt de uitdagingen en beproevingen van de jonge Clark Kent, voordat hij Superman wordt. In het dorpje waar hij terecht komt, doordat hij met zijn ruimteschip tussen groene stenen vast komt te zitten.

Met Mes

Met Mes (2022)
6.3
Kijk op Prime Video • Wanneer de gloednieuwe videocamera van Eveline wordt gestolen, dikt zij het verhaal van de beroving aan om haar geld van de verzekering terug te krijgen.

Staat hier niets voor je tussen? Misschien dat er volgende week meer voor je bij zit. Bekijk hier alvast wat er binnenkort op de streamingdiensten verschijnt:

Beeld: Still 'Knives Out' via TMDb

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Videoland Disney+ Amazon Prime Video HBO Max VOD-tips

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws